Online Marketing Bureau Urk

Behoefte aan een professioneel marketing bureau uit Urk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een online marketing bureau Urk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Urk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Urk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Marketing Urk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Urk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bant, Creil en Espel bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Urk

Het vinden van een marketing Urk is voor ieder bedrijf enorm belangrijk. Daar waar je voorheen je potentiële klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt nu iedereen gebruik van online kanalen. Door deze ontwikkeling zal je dan ook als bedrijf mee moeten bewegen, marketing Urk kan jou hiermee helpen. Organisaties die online marketing weten toe te passen zullen sneller vooruit gaan, organisaties die achterblijven zullen achter de feiten aan blijven lopen. Een marketing bureau Urk zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Urk

Veel bedrijven zullen rondlopen met de vraag wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Urk in te huren. Zoals we hierboven hebben genoemd is internet marketing echt de makkelijkste methode om jouw ideale klant aan te spreken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Het is wel een arbeidsintensief proces, wij raden dan ook aan om de online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren online marketing bureau.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet makkelijk zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grotere bedrijven er goed aan om op zoek te gaan naar een goede online marketeer, zij weten namelijk wel exact waar ze mee bezig zijn. Een degelijk online marketing bureau zal voor jouw organisatie een maatwerk strategie ontwikkelen, door middel van deze strategie weet je gelijk waar de focus op zal gaan liggen. Bij het ontwikkelen van die strategie worden ook de middelen die je gaat inzetten bepaald. Dit soort zaken zijn altijd maatwerk, waardoor iedere organisatie, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Urk.

marketing service Urk

Weet jij al exact welke soort marketingservice je nodig hebt? Marketing is zoals je weet een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en experts door het hele land ook op een andere manier te werk. Ben jij bijvoorbeeld iemand die veel controle wilt? Of iemand die vooral alles uit handen genomen wilt worden en kijkt naar eindresultaat? Denk hier eerst goed over na alvorens je een aanvraag indient. In jouw aanvraag houden wij hier natuurlijk rekening mee wanneer we je matchen met een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Urk

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Urk– type marketingbureau Urk

Voordat je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Urk is het handig om na te denken over de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een partij die je kan uit helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je adverteert in google. Het kan zijn dat je niet weet waar je het beste mee geholpen bent, natuurlijk kan je hiervoor altijd aankloppen bij het marketingbureau Urk die je in wilt schakelen. Deze partij is er uiteraard niet alleen voor het uitbesteden van de klusjes, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. Door de ervaring van het marketingbureau uit Urk weten zij precies welke diensten passen bij jouw organisatie.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Urk die jou kan helpen naar de top? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Urk. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Urk?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Urk te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Urk

We kunnen ongelooflijk veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het in zee gaan met een marketingbureau Urk. De voornaamste factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het meestal te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te focussen. Het marketingbureau Urk is er om al deze online werkzaamheden van je over te nemen, zelf hoef je niet meer te kijken naar jouw website. Buiten de besparing in tijd levert online marketing natuurlijk ook meer omzet op. Omdat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun inspanningen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Als bedrijfseigenaar wil je uiteraard ook dat je onderneming er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij precies wat je potentiële klant wil zien en ervaren op je online kanalen. Door hier actief rekening mee te houden maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Wacht dus niet langer en zet meteen een online marketing bureau Urk in.

Hoger in google in Urk?

Zoekmachine optimalisatie Urk

Zorg ervoor dat jouw SEO in Urk in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Urk‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Urk vinden – tips om op te letten

Een goede samenwerking is altijd fijn, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Het is dan ook aan te raden dat je genoeg moeite stopt in het zoeken naar de meest geschikte marketing Urk. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij een of ander online marketing bureau Urk. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ook bij bijvoorbeeld zoekmachine marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bedrijven.

De marketing agencies uit Urk die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Urk
  • SEO Urk
  • Content marketing Urk
  • Social Media Bureau Urk
  • E-mailmarketing Urk
  • Marketing communicatiebureau Urk

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Urk

Wil je meteen het beste marketing agency uit Urk vinden? Ben dan zo duidelijk mogelijk in je aanvraag! Is het marketing agency niet in staat om de taken op zich te nemen dan weet je dit nu meteen, dit voorkomt dat je later grote problemen krijgt met je planning. Na het ontvangen van de offertes is het handig om een ontmoetingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Urk, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Urk op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Urk?

Direct zoekmachine adverteren Urk

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Urk‘ om SEA Urk specialisten te vergelijken.

Marketing Urk is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Urk vinden voor jouw marketing opdrachten. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Je kan nooit te vroeg beginnen met het werken aan je online aanwezigheid en het bereiken van de juiste doelgroep. Om je nog meer te helpen bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Urk, vul ons formulier in en begin met online stappen te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Urk te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Urk, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Urk).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Urk?

Conversie optimalisatie Urk

Klik op ‘Conversie optimalisatie Urk‘ om de kosten voor een CRO Urk specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Urk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Urk is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Urk. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Urk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Urk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Urk

Werkt lekker!

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patrick Peeters

Ideale match

12 maart 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eva Blom

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maartje Kuipers

Heel positief

17 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Daniëlle Janssen

Geen linkedin nodig

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Groen

Geen linkedin nodig

11 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis van der Laan

Ideale match

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Danny van der Meulen

Geen linkedin nodig

24 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ruud van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ronald van Beek

erg betaalbaar

7 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simone de Koning

betaalbaar en professioneel

5 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Mark Vermeulen

Goede werking van de website

25 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Iris Dekker

zeer rap geholpen

21 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Robin van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

10 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Steven van de Wal

Erg tevreden

7 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martin Dijkstra

Positieve ervaring

1 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Arie Peters

Prettige service

19 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marieke Schouten

Duidelijke website

17 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Adrianus Schipper

Voortreffelijke match

11 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Manon van Dam

Via Via maar dan beter

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine de Vries

Perfecte website

28 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Simon de Bruin

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 december 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Christiaan Scholten

Perfecte website

27 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Antonius de Koning

Prettige service

16 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bastiaan Dijkstra

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

9 november 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sebastiaan Timmermans

Werkt goed dit

2 november 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Eveline Hermans

aangename service

27 oktober 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilse Vink

Super service

22 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marije Groen

Voortreffelijke match

10 oktober 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica Visser

Prettige service

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Nathalie van Dongen

Positieve ervaring

27 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Eric Prins

Via linkedin niet hetzelfde

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine Schouten

Goede werking van de website

12 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost van Vliet

Forum bood hulp

6 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Kelly Kok

Zeer verrast

30 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Raymond Vink

zeer rap geholpen

27 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Petronella van de Berg

Goed contact

22 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mariska Koster

Vlugge offerte

10 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Bart Smit

Vlugge offerte

1 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela Kok

Goed contact

25 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- David de Bruijn

Ideale tip

22 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice Maas

De perfecte match

14 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Chantal Brouwer

Vlugge offerte

8 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

1 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dirk Kuiper

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erwin van Beek

Zeer verrast

17 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ruben Kuijpers

Ideale tip

6 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara Jansen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

6 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Adriana Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

30 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrika Verhoeven

niet verwacht zo betaalbaar

17 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne van de Pol

Gevonden via forum

12 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martine de Wit

Ideale website

3 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs Janssen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

26 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Jelle van Leeuwen

Vlugge offerte

8 april 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne Martens

Geen linkedin nodig

24 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien van Doorn

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

3 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

2 februari 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Rob Veenstra

Erg tevreden

28 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ronald Dekker

Uitgelichte marketing bureau's uit Urk

HenK Ontwerpers

Emmakade 8
8531 DT Lemmer
Nederland

0514 565 577
https://www.henkontwerpers.nl/

Bodé Media – Tekst & Publiciteit

Diezestraat 2
8303 DA Emmeloord
Nederland

06 11200529
http://www.bodemedia.nl/

Zoekvisie.nl

Kennemerlandlaan 12
8302 NC Emmeloord
Nederland

06 57323238
http://www.zoekvisie.nl/