Online Marketing Bureau Tull en t Waal

Ben jij opzoek naar een betaalbaar marketing bureau uit Tull en t Waal die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Tull en t Waal verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Tull en t Waal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Marketing Tull en t Waal gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Tull en t Waal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tull en t Waal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ossenwaard, Hagestein en Schalkwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Tull en t Waal

Het vinden van een marketing Tull en t Waal is voor ieder bedrijf van cruciaal belang. In het verleden kon je nog wel een foldertje door de brievenbus gooien, maar vandaag de dag speelt het internet een cruciale rol. Het is dan ook vanzelfsprekend dat veel organisaties zich bezighouden met online aanwezigheid. Organisaties die online marketing effectief inzetten zullen hier het meeste van profiteren, ondernemingen die hier niet mee bezig zijn zullen achter de feiten aan blijven lopen. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit Tull en t Waal met kennis en ervaring om jou hiermee te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Tull en t Waal

Vaak denken ondernemers nog dat de meeste leads toch uit hun vertrouwde netwerk voortkomen, en dat internet marketing niet nodig is. Zoals we eerder hebben genoemd is internet marketing echt de makkelijkste manier om jouw doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je ook online zichtbaar bent. Je kunt deze taken nu eenmaal niet allemaal zelf uitvoeren, het is aan te raden om hier een professioneel kantoor voor in te schakelen.

Doordat online marketing zo’n uitgebreid vakgebied is kost het vaak jaren om het echt goed te kunnen. Om deze reden doen ook de grote bedrijven er goed aan om te zoeken naar een goede online marketeer, zij weten immers wel exact waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een maatwerk strategie voor je maakt weet je precies waar je aan toe bent. Bij het creëren van die strategie worden ook de kanalen die je gaat inzetten bepaald. Samenvattend, iedere onderneming heeft baat bij het inzetten van een marketing Tull en t Waal.

marketing service Tull en t Waal

Heb jij al voor ogen welke diensten je graag wilt inzetten? Online marketing is natuurlijk een breed begrip, denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Er zit daarnaast ook verschil in de aanpak van verschillende bureaus. Zo houden sommige agencies je van elke taak op de hoogte terwijl diverse andere bureau’s alleen het resultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn zaken waar je even over moet nadenken voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Tull en t Waal. Wij doen natuurlijk ons best een perfecte match voor jou te vinden!

Alle marketing bureau's uit Tull en t Waal

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Tull en t Waal– type marketingbureau Tull en t Waal

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het soort taken die je wilt laten verrichten door het marketingbureau Tull en t Waal: zoek je naar een marketing Tull en t Waal voor het aantrekken van meer bezoekers? Of wil jij juist beter gevonden worden binnen de zoekmachines. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet exact weet waar je het beste mee kan beginnen, schroom dan ook niet om raad te vragen aan het marketingbureau in Tull en t Waal. Deze partij is er uiteraard niet enkel voor het uit handen nemen van de taken, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. De marketing Tull en t Waal zal analyseren in welke opzichten jouw bedrijf verbeterd kan worden op het online speelveld.

Zoek jij naar het juiste bureau uit Tull en t Waal die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Tull en t Waal. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Tull en t Waal?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Tull en t Waal te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Tull en t Waal

Het inhuren van een internet marketing bureau uit Tull en t Waal heeft meerdere voordelen. Allereerst is het mogelijk om aanzienlijk veel tijd als bedrijfsleider zijnde over te houden, je hoeft namelijk niet meer zelf aan het werk om jouw website te optimaliseren en om mogelijkheden te bedenken waarop je jouw doelgroep kunt gaan aanspreken. Door deze taken uit handen te geven hou je zelf energie over om je te focussen op zaken die beter bij je passen. Buiten de besparing in tijd levert online marketing uiteraard ook omzet op. Omdat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de resultaten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het aantrekken van een marketing bureau uit Tull en t Waal is het over laten komen van een bepaald imago. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je website. Door hier goed op in te spelen maken ze je andere ingezette middelen effectiever. Wacht dus niet langer en zet meteen een online marketing bureau Tull en t Waal in.

Hoger in google in Tull en t Waal?

Zoekmachine optimalisatie Tull en t Waal

Zorg ervoor dat jouw SEO in Tull en t Waal in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Tull en t Waal‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Tull en t Waal vinden – tips om op te letten

Zoals bij iedere soort samenwerking is het belangrijk dat je op een respectvolle manier met elkaar om kunt gaan, ook als het aankomt op je marketing. Omdat er veel behoefte is aan marketing Tull en t Waal zijn er ook meerdere aanbieders. Omdat je waarschijnlijk lang samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het wenselijk om goed onderzoek te doen. Daarnaast is het wenselijk om te vragen wat hun zo uniek maakt ten opzichte van de andere marketingbedrijven in je omgeving. Ook bij bijvoorbeeld zoekmachine marketing is het zo dat er onderlinge verschillen zitten tussen de bureaus.

De marketing agencies uit Tull en t Waal die aangesloten zijn bij marketingkaart beschikken over onderstaande werkzaamheden:

  • SEA Tull en t Waal
  • SEO Tull en t Waal
  • Content marketing Tull en t Waal
  • Social Media Bureau Tull en t Waal
  • E-mailmarketing Tull en t Waal
  • Marketing communicatiebureau Tull en t Waal

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Tull en t Waal

Wil je direct het beste marketing agency uit Tull en t Waal vinden? Ben dan zo helder mogelijk bij je offerte aanvraag! Is het marketing agency niet in staat om de werkzaamheden uit handen te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je later allerlei problemen krijgt met je marketing planning. Daarna kan je een eerste ontmoeting plannen, op die manier weet je meteen wie er voor jou de marketing Tull en t Waal op zich zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Tull en t Waal, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Tull en t Waal op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Tull en t Waal?

Direct zoekmachine adverteren Tull en t Waal

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Tull en t Waal‘ om SEA Tull en t Waal specialisten te vergelijken.

Marketing Tull en t Waal is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus Tull en t Waal vinden voor jouw marketing werkzaamheden. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Door marketing Tull en t Waal ben je in staat om jouw onderneming laten groeien, je wilt natuurlijk wel dat jouw organisatie optimaal terechtkomt bij je doelgroep. Om je nog verder te assisteren bieden wij de mogelijkheid aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Tull en t Waal, vul nu ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Tull en t Waal te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Tull en t Waal, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Tull en t Waal).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Tull en t Waal?

Conversie optimalisatie Tull en t Waal

Klik op ‘Conversie optimalisatie Tull en t Waal‘ om de kosten voor een CRO Tull en t Waal specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Tull en t Waal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Tull en t Waal is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Tull en t Waal. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Tull en t Waal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Tull en t Waal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Tull en t Waal

Google is je grootste vriend

30 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van der Heijden

Gevonden via forum

3 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Eric de Graaf

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

30 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Richard Groen

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

27 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marjolein van den Bosch

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Leonie Mulder

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

25 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marcel Bakker

Werkt lekker!

22 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert van de Brink

Erg tevreden

21 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Dirk de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

24 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Molenaar

Heel positief

17 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kevin Mulder

betaalbaarder dan ik dacht

16 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke de Jonge

Lang leve google

16 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris de Leeuw

Ideale website

19 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patrick Maas

Goede werking van de website

14 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniëlle van Dam

vlot en makkelijk

15 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sabrina Bosch

Perfecte website

18 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dirk Scholten

Voortreffelijke match

15 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barbara Bosman

Gevonden via forum

14 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Janneke van Loon

Positieve ervaring

14 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rob Hermans

snelle service

7 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nienke de Graaf

Dé tip

7 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marinus Bosman

Ideale match

8 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Claudia Postma

Eindelijk een goede site gevonden

8 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Manon de Jong

aangename service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Catharina van Vliet

Geen linkedin nodig

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella van de Veen

Geen linkedin nodig

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Groen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Chantal van de Veen

Positieve ervaring

1 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Arjan de Boer

Gevonden via forum

29 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Paulus Brouwer

Ideale match

28 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Steven Willemsen

erg snel

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Bart Vos

Dé tip

31 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ilona Kuipers

De perfecte match

29 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jelle van den Broek

Fijn!

31 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Albert Maas

betaalbaarder dan ik dacht

28 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Jacobs

Aangenaam verrast

23 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hanneke van Dam

Google is je grootste vriend

25 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Vermeulen

Aangenaam verrast

26 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerrit Kuijpers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anouk de Koning

Gevonden via forum

19 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Eveline Hofman

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marije van der Meulen

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije van de Pol

Vlugge offerte

18 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana van der Laan

niet verwacht zo betaalbaar

15 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Jansen

Super service

16 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Joost Boer

Eindelijk een goede site gevonden

19 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco Kuiper

Lang leve google

19 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Martens

Fijn!

17 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roel Koning

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle Huisman

Lang leve google

15 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene de Wit

Perfecte tip

15 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martijn van den Bosch

Werkt lekker!

15 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sylvia van de Berg

Dé tip

7 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tessa van Dijk

zeer rap geholpen

12 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Anne Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jan Schipper

Goede werking van de website

11 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Janneke Smeets

Dé tip

5 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marije de Haan

snel geholpen

9 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Anouk Willems

Fijn!

6 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johanna Wolters

Via forum hier terechtgekomen

7 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Maaike van Beek

erg betaalbaar

30 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Blom

Perfecte website

6 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel Bosman

De perfecte match

6 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elisabeth van Veen

snelle service

4 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Joris Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

2 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Bosch

Perfecte tip

27 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Richard de Koning

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Marinus Verhoeven

Super service

28 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Elisabeth van Beek

Aangenaam verrast

29 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bas Peeters

Lang leve google

26 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika de Haan

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie de Wit

Via forum hier terechtgekomen

28 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Bart Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara de Wit

betaalbaar en professioneel

26 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

25 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

23 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ilse van der Horst

Marketingkaart werkt erg fijn

17 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Dirk Hermans

Snelle offerte

21 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke de Boer

Snelle match via marketingkaart.nl

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius van de Velden

Erg tevreden

17 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wouter de Graaf

Prettige service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Nicole de Jong

Lang leve google

16 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Blom

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roy van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark Verbeek

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kirsten Driessen

Ideale website

12 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anne de Jonge

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sandra de Ruiter

Via Via maar dan beter

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Willems

Super service

8 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marieke de Vries

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

8 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Barbara van de Brink

Heel positief

8 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jolanda de Vos

Fijn!

3 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marije Mulder

niet verwacht zo betaalbaar

6 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob Boer

snel geholpen

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Martin van de Velde

De perfecte match

6 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrik Hofman

zeer rap geholpen

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marloes Willemsen

De perfecte match

3 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maarten van den Broek

Ideale website

5 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pascal van de Pol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrika Verhoeven

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jasper de Boer

Ideale website

31 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adrianus Blom

Fijne service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Christiaan Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Janssen

Forum bood hulp

27 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Peter van de Velde

Dé tip

23 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruben Molenaar

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia Vermeulen

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle van de Velde

Erg tevreden

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- René de Ruiter

Voortreffelijke match

25 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adrianus de Jonge

Super service

19 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anita Post

Duidelijke website

19 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ronald Schipper

Gevonden via forum

18 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Johanna Bosman

Marketingkaart is top!

18 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Rutger Koster

Lang leve google

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob van der Laan

Perfecte tip

21 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Yvonne Sanders

snelle service

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Anna Sanders

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus van de Pol

Via Via maar dan beter

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

11 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Alexander Janssen

Prettige service

10 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Angelique Hoekstra

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik van de Berg

Lang leve google

9 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline van de Velden

Prettige service

29 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eva van Doorn

Goed contact

25 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle Wolters

Snelle offerte

20 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik de Groot

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

7 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ingrid Verhoeven

snelle service

1 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Raymond Kok

Google is je grootste vriend

29 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs van den Broek

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

18 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin de Lange

Fijne service

12 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Leonie Visser

Ideale website

6 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruben de Haan

Marketingkaart is top!

1 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Klaas Kok

Ideale tip

21 december 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke van de Pol

Lang leve google

17 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marieke Vos

snel geholpen

11 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Eva de Haan

Vlugge offerte

8 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Eric van der Linden

Voortreffelijke match

4 december 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia van Loon

Google is je grootste vriend

30 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Wolters

Ideale website

24 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Arjan van de Velden

Perfecte tip

18 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan van de Velde

betaalbaarder dan ik dacht

9 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk van de Ven

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ilse de Ruiter

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Eva de Leeuw

betaalbaar en professioneel

19 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Mulder

Ideale website

15 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Koen de Lange

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

9 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Antonius van den Broek

Duidelijke website

3 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johannes Bakker

Snelle match via marketingkaart.nl

19 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pieter van de Velden

Via Via maar dan beter

14 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra van den Heuvel

Perfecte tip

11 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger van de Pol

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

4 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kelly de Koning

Ideale match

23 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Steven Brouwer

Ideale tip

22 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Raymond Scholten

Gevonden via forum

14 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Danny Dijkstra

Goed contact

3 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Linda Kuiper

De perfecte match

31 juli 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven van Beek

Marketingkaart is top!

23 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Hendrikus Martens

erg snel

16 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sjoerd Driessen

Snelle offerte

4 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Daniël Mol

Goed contact

30 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mirjam Schipper

Goed contact

22 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Caroline Veenstra

Marketingkaart is top!

18 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Edwin van Dongen

Marketingkaart is top!

9 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Susanne de Ruiter

Snelle offerte

31 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne van Dijk

Google is je grootste vriend

25 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus van de Veen

Dé tip

17 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nathalie Boer

Snelle offerte

14 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeroen Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Vink

Positieve ervaring

28 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Daniël van den Bosch

Werkt goed dit

5 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerardus Molenaar

Google is je grootste vriend

14 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne de Boer

vlot en makkelijk

3 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Steven Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

1 februari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan van Veen

Heel positief

17 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cornelis van de Pol

Uitgelichte marketing bureau's uit Tull en t Waal

Rivan

Sodawater 59
3991 HJ Houten
Nederland

06 42445731
https://rivan.nl/

Strict

Lange Dreef 11
4131 NJ Vianen
Nederland

088 555 5800
http://www.strict.nl/

Pack & Parcel BV

2e Regimentsdok 1
3433 KT Nieuwegein
Nederland

030 604 9058
https://www.pack-parcel.com/