Online Marketing Bureau Harmelen

Wil jij een professioneel marketing bureau in Harmelen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau Harmelen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle marketing professionals uit Harmelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing Harmelen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Marketing Harmelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kamerik, Haarzuilens en Vleuten bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing Harmelen

Het samenwerken met een marketing Harmelen is voor iedere organisatie enorm belangrijk. Daar waar je voorheen je potentiële klanten bereikte door te adverteren in vakbladen, maakt vandaag de dag iedereen gebruik van het internet. Door de digitalisering zal je dan ook als organisatie mee moeten bewegen, marketing Harmelen kan jou hiermee helpen. Wanneer je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Een marketing bureau Harmelen zal jouw bedrijf hierbij helpen, hierbij kan je denken aan zoekmachine optimalisatie en bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau Harmelen

Veel bedrijven zullen rondlopen met de vraag wanneer ze er goed aan doen om ook een internet marketing bureau Harmelen in te zetten. Online marketing is echter een redelijk makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid wordt steeds belangrijker. Het is wel een tijdrovend proces, wij adviseren dan ook om de online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een professioneel online marketing bureau.

Voor veel bedrijfseigenaren zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. Hierdoor doen ook de grotere organisaties er goed aan om op zoek te gaan naar een bedreven online marketeer, zij weten immers wel precies waar ze mee bezig zijn. Daarnaast heeft het andere voordelen, omdat het online marketing bureau een strategie voor je ontwikkeld weet je meteen waar je aan toe bent. Zo kan het zijn dat je zoekt naar een betere zoekmachine optimalisatie, maar het is ook mogelijk dat je voldoende hebt aan een sterke advertentie in Google. Dit soort strategieën zijn altijd maatwerk, waardoor iedere onderneming, klein of groot, beter kan worden door marketingbureaus in Harmelen.

marketing service Harmelen

Weet jij al precies welke soort marketingkanaal je nodig hebt? Marketing is zoals je weet een container begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan agencies en specialisten door het hele land ook op een andere manier te werk. Zo houden sommige agencies je van elke taak op de hoogte terwijl andere agencies alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij liever hebt. Dit zijn dingen waar je even bij stil moet staan voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit Harmelen. In jouw offerte aanvraag letten we hier natuurlijk op als we je matchen met een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit Harmelen

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing Harmelen– type marketingbureau Harmelen

Voordat je überhaupt begint met zoeken naar een marketingbureau in Harmelen is het goed om na te denken over de opdrachten die je wilt uitbesteden, zoek je bijvoorbeeld een partner die je kan assisteren met e-mailmarketing, of wil je weten hoe je adverteert in google. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee van start kan gaan, ben dan ook niet bang om aanbevelingen te vragen aan het marketingbureau in Harmelen. Deze partij is er natuurlijk niet enkel voor het overnemen van de opdrachten, maar ze zullen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor jouw vraagstuk. Door de ervaring van het marketingbureau uit Harmelen weten zij precies welke diensten passen bij jouw onderneming.

Ben jij opzoek naar het juiste bureau uit Harmelen die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit Harmelen. We hebben alles wat we voor je kunnen betekenen voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit Harmelen?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit Harmelen te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing Harmelen

Het inhuren van een internet marketing bureau uit Harmelen heeft meerdere voordelen. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als ondernemer heb je het vaak te druk om je op alle facetten van het ondernemerschap te focussen. Het marketingbureau Harmelen is bereid om al deze online werkzaamheden van je over te nemen, zelf heb je geen omkijken meer naar jouw website. Buiten de besparing in tijd levert online marketing uiteraard ook omzet op. Doordat online marketingbureaus precies kunnen doormeten wat de opbrengsten zijn van hun ingezette kanalen weet je altijd wat het je heeft opgeleverd. Een ander voordeel van het inschakelen van een marketing bureau uit Harmelen is het over laten komen van een bepaald imago. Een online marketingbureau uit Harmelen weet precies waar je doelgroep naar op zoek is en hoe jij dit online kan neerzetten. Zij verbeteren het koopproces waardoor de andere marketingkanalen effectiever worden. Een online marketingbureau uit Harmelen is dus een uitgave die zichzelf terugverdiend.

Hoger in google in Harmelen?

Zoekmachine optimalisatie Harmelen

Zorg ervoor dat jouw SEO in Harmelen in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie Harmelen‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau Harmelen vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd fijn, ook als het gaat om in zee gaan met een marketingbureau. Doordat er veel vraag is naar marketing Harmelen zijn er ook veel aanbieders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk langere tijd samenwerkt met hetzelfde marketingbureau is het aan te raden om intensief onderzoek te doen. Vergelijk dan ook meerdere marketing bedrijven om te checken wat de onderscheidende factoren zijn. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit Harmelen die aangesloten zijn bij marketingkaart zijn gespecialiseerd in onderstaande diensten:

  • SEA Harmelen
  • SEO Harmelen
  • Content marketing Harmelen
  • Social Media Bureau Harmelen
  • E-mailmarketing Harmelen
  • Marketing communicatiebureau Harmelen

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency Harmelen

Wil je meteen het beste marketing agency uit Harmelen vinden? Ben dan zo helder mogelijk bij je offerte aanvraag! Als jij duidelijk aangeeft welke diensten je wilt afnemen en wat je wensen zijn is het eenvoudiger voor het marketing agency uit Harmelen om een passende offerte uit te sturen. Daarna kan je een eerste ontmoeting plannen, zo kan je zien wie er voor jou de marketing Harmelen uit handen zal nemen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in Harmelen, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit Harmelen op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in Harmelen?

Direct zoekmachine adverteren Harmelen

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren Harmelen‘ om SEA Harmelen specialisten te vergelijken.

Marketing Harmelen is altijd een goede investering

Wacht niet langer en schakel zo snel mogelijk een marketing bureau uit Harmelen in. Het is niet bepaald eenvoudig, al zal je door de bovenstaande stappen toch snel een match vinden. Door middel van marketing Harmelen kan je jouw organisatie laten groeien, je wilt uiteraard wel dat jouw organisatie zo goed mogelijk terechtkomt bij je potentiële klant. Om je nog verder te begeleiden bieden wij de optie aan om 3 offertes aan te vragen bij marketingbureau’s uit Harmelen, vul ons formulier in en start met online meters te maken!

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld Harmelen te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit Harmelen, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO Harmelen).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in Harmelen?

Conversie optimalisatie Harmelen

Klik op ‘Conversie optimalisatie Harmelen‘ om de kosten voor een CRO Harmelen specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

Harmelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in Harmelen is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in Harmelen. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in Harmelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit Harmelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing Harmelen

Duidelijke website

26 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriaan Brouwer

Snelle offerte

23 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrikus Huisman

Vlugge offerte

26 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ingrid Maas

Snelle offerte

25 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje Bosch

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marjolein van Veen

snel geholpen

22 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Kim Kramer

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bart de Leeuw

Werkt goed dit

19 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Kok

Fijne service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Cornelia van de Berg

Forum bood hulp

17 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Christian Scholten

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Jeffrey Schipper

Goede werking van de website

18 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia Visser

Ideale website

14 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriaan de Jonge

Prettige service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Sylvia Vink

betaalbaarder dan ik dacht

12 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob Vink

Werkt goed dit

13 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Alexander van de Wal

Eindelijk een goede site gevonden

13 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid Gerritsen

Dé tip

7 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ivo Scholten

Marketingkaart is top!

9 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Eveline de Boer

De perfecte match

8 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Femke van Dongen

Vlugge offerte

7 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Koning

betaalbaar en professioneel

10 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Vermeulen

Google is je grootste vriend

2 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van Dongen

De perfecte match

7 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erwin de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David de Groot

Prettige service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Daniëlle Vos

Via linkedin niet hetzelfde

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus Hoekstra

betaalbaarder dan ik dacht

4 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne de Wit

snelle service

29 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Eveline Koning

Vlugge offerte

30 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter Bosch

Zeer verrast

30 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Monique Dijkstra

Werkt lekker!

30 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Barbara Post

Ideale match

24 mei 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nienke Verbeek

Fijne service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Nathalie Hermans

Fijne service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Kim Boer

betaalbaar en professioneel

24 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn van Dam

Ideale match

24 mei 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriana van de Velden

Perfecte website

22 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vincent van Veen

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Danny van de Velden

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Suzanne Mulder

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith van Doorn

Aangenaam verrast

21 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jeroen Verbeek

Werkt goed dit

18 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne Bos

Duidelijke website

15 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joost Gerritsen

Vlugge offerte

16 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter Verbeek

Google is je grootste vriend

17 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja van der Heijden

Goede werking van de website

19 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rutger van Dongen

Google is je grootste vriend

17 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco van den Bosch

aangename service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Adrianus de Koning

Fijne service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eva van den Bosch

Lang leve google

14 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes van Beek

Dé tip

11 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ronald van der Meer

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon Scholten

De perfecte match

12 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ivo Groen

vlot en makkelijk

5 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Evelien Mulder

Marketingkaart werkt erg fijn

7 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Chantal de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jasper de Vos

Google is je grootste vriend

7 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris van de Velde

Lang leve google

1 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia Schipper

Duidelijke website

1 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jelle van der Heijden

Snelle offerte

30 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robin Bosch

Vlugge offerte

3 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis van de Velde

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Stefan Dekker

aangename service

30 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Tamara Koster

Vlugge offerte

1 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jessica Verbeek

Ideale website

29 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sebastiaan Dijkstra

aangename service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Eric de Leeuw

Erg tevreden

24 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maartje Willems

Prettige service

29 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Dirk de Groot

Lang leve google

29 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas de Groot

Dé tip

25 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen Meijer

De perfecte match

24 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Esther Peters

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kirsten van de Wal

Super service

25 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marijke Mol

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mark Dekker

Erg tevreden

23 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Patricia Bakker

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris de Koning

Perfecte website

17 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Margaretha Jonker

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jasper van Beek

Google is je grootste vriend

17 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus van Wijk

aangename service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Chantal Blom

Zeer verrast

18 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Kirsten Kuiper

Prettige service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Angelique Hoekstra

Goed contact

10 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle Molenaar

Duidelijke website

10 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Suzanne Dijkstra

Fijn!

8 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Patrick de Bruijn

Dé tip

7 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ivo van der Meer

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tessa de Vries

De perfecte match

10 april 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Suzanne van den Bosch

Snelle offerte

10 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kelly de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

7 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco Hofman

Vlugge offerte

8 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Cindy de Boer

betaalbaar en professioneel

4 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Franciscus van de Ven

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart Kramer

Snelle offerte

5 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus de Jong

aangename service

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Antonius van der Linden

erg snel

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Tom Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy Kok

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martijn van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pieter van Loon

Eindelijk een fijne site

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella Verbeek

Ideale website

30 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angela Boer

De perfecte match

31 maart 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Brouwer

Zeer verrast

24 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Astrid de Graaf

Duidelijke website

22 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marleen de Vos

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten van der Laan

betaalbaarder dan ik dacht

23 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs van de Berg

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eva Vermeulen

Perfecte tip

20 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Raymond van der Linden

Duidelijke website

22 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thijs de Bruijn

Prettige service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Anna Janssen

erg snel

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Richard Smit

Lang leve google

15 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Gerritsen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Tom de Vries

Fijn!

16 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rutger de Boer

Werkt lekker!

17 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Frank Post

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia van Dam

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jacobus van Veen

Perfecte website

11 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kevin Peeters

Vlugge offerte

11 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wendy Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

9 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas van der Meulen

Goed contact

29 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike van Beek

Werkt lekker!

23 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrikus van de Velden

Goed contact

20 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Björn Peeters

Ideale match

9 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike van Dijk

Erg tevreden

30 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marinus Koning

zeer rap geholpen

26 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Paulus de Ruiter

betaalbaar en professioneel

22 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Bakker

Lang leve google

9 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Marc de Wit

Dé tip

5 januari 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Peter van de Velden

Goed contact

31 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriana Timmermans

Forum bood hulp

30 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Hanneke Mol

Via linkedin niet hetzelfde

24 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije de Koning

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

17 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Susanne Peters

Marketingkaart is top!

15 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Marijke Willems

Zeer verrast

8 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Susanne Bosch

Goede werking van de website

8 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Janneke Dijkstra

Goed contact

29 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jan de Ruiter

Vlugge offerte

28 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Peter van Dongen

Heel positief

28 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Anne Schouten

Dit werkt fijn

19 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo van de Berg

vlot en makkelijk

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bram Blom

Via Via maar dan beter

2 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Wilhelmina de Bruijn

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

25 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nathalie van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

24 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Smits

Vlugge offerte

17 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Danny Postma

De perfecte match

4 oktober 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Renate de Boer

Ideale match

2 oktober 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sjoerd van Veen

Lang leve google

21 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Schouten

Super service

14 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christian van Veen

Google is je grootste vriend

12 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline Hermans

Via forum hier terechtgekomen

30 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Roy Kok

Voortreffelijke match

28 augustus 2019

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen van Beek

Ideale match

19 augustus 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sharon Molenaar

Lang leve google

9 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas van Leeuwen

zeer rap geholpen

6 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Charlotte Peters

Werkt lekker!

28 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martijn Vos

Ideale tip

23 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Matthijs van de Berg

Zeer verrast

12 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Irene de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

6 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Eric Brouwer

Erg tevreden

3 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Deborah van Dam

Fijne service

21 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Petra van Beek

Werkt lekker!

14 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kirsten Martens

Goede werking van de website

11 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johan de Jong

Vlugge offerte

1 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marije de Lange

Goed contact

23 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bastiaan de Wit

betaalbaar en professioneel

17 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Scholten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan Jansen

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

7 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Guido Hendriks

Eindelijk een fijne site

28 april 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Diana de Haan

Dit werkt fijn

7 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jolanda de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Hofman

erg betaalbaar

27 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Peters

Forum bood hulp

13 februari 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Robertus Hermans

Snelle offerte

20 januari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim Verbeek

Uitgelichte marketing bureau's uit Harmelen

Be-Uniek Innerlijke & uiterlijke communicatie

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Utrecht
Nederland

06 22605452
http://www.uiterlijkecommunicatie.nl/

TR-IBU | Native Branding

John F. Kennedylaan 21
3451 ZD Vleuten
Nederland

06 52326041
http://www.tr-ibu.nl/

Brandio

Steenovenweg 11
3417 XR Montfoort
Nederland

085 065 6738
https://www.brandio.nl/