Online Marketing Bureau IJsselstein

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw marketing in IJsselstein?

Dan ben je aan het juiste adres.

Marketingkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een online marketing bureau IJsselstein verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Marketingkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit IJsselstein – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Marketing IJsselstein gezocht?

Een marketing bureau uit IJsselstein vinden

Marketing IJsselstein
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
DruppelUp Marketing Reclame Partner
Fineline marketing
Funnelkanaal marketingbureau
Marketletic Marketingagency
Snelle Jongens marketingspecialis
Globe Marketing
Siren marketingbureau

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in IJsselstein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ossenwaard, Tull en t Waal en Hagestein bijvoorbeeld ook geholpen aan een marketing bureau.

Marketing IJsselstein

Het samenwerken met een marketing IJsselstein is voor ieder bedrijf van cruciaal belang. Daar waar je voorheen je klanten bereikte door op beurzen te staan, maakt tegenwoordig iedereen gebruik van het internet. Het is dan ook logisch dat steeds meer ondernemingen zich focussen op online aanwezigheid. Wanneer je niet op tijd met online marketing begint zal je al snel achter de feiten aanlopen. Er zijn gelukkig genoeg marketing bureaus uit IJsselstein met kennis en ervaring om jou hierbij te assisteren.

Spring direct naar:

Het zoeken van een marketing bureau IJsselstein

Veel ondernemingen zullen rondlopen met de vraag wanneer het verstandig is om ook een internet marketing bureau IJsselstein in te huren. Online marketing is echter een relatief makkelijke manier om de juiste doelgroep te bereiken. Online vindbaarheid is steeds belangrijker. Het is wel een tijdrovend proces, wij raden dan ook aan om het uit handen te geven aan een kundig online marketing bureau.

Voor veel ondernemers zal het niet zo eenvoudig zijn om al die online taken te beheersen. Het is dan ook eenvoudiger om het gewoon uit handen te geven aan een ervaren online marketing bureau. Een goed online marketing bureau zal voor jouw onderneming een persoonlijke strategie opstellen, door deze strategie weet je gelijk waar de focus op zal gaan liggen. Zo is het mogelijk dat je zoekt naar een betere organische vindbaarheid, maar het is ook mogelijk dat je genoeg hebt aan een effectieve advertentie in Google. Kortom, iedere onderneming is geholpen met het inzetten van een marketing IJsselstein.

marketing service IJsselstein

Weet jij al precies welke soort marketingkanaal je nodig hebt? Marketing is natuurlijk een breed begrip, denk onder andere aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management, email marketing. Daarnaast gaan bureau’s en professionals door het hele land ook net iets anders te werk. Zo houden sommige agencies je van elke stap op de hoogte terwijl diverse andere agencies alleen het eindresultaat doorgeven, afhankelijk van wat jij fijner vind. Dit zijn allemaal dingen waar je even bij stil moet staan voordat je aan de slag gaat met een marketingbureau uit IJsselstein. In jouw offerte aanvraag letten we hier natuurlijk op wanneer we je koppelen aan een bureau dat bij je past.

Alle marketing bureau's uit IJsselstein

Bekijk ook marketing bureau's uit

Ik zoek goede marketing IJsselstein– type marketingbureau IJsselstein

Alvorens je überhaupt gaat zoeken naar een marketingbureau in IJsselstein is het handig om na te denken over de taken die je wilt laten uitvoeren, zoek je bijvoorbeeld een bureau dat je kan helpen met zoekmachine optimalisatie, of wil je weten hoe je conversies optimaliseert. Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet precies weet waar je het beste mee van start kan gaan, ben dan ook niet bang om aanbevelingen te vragen aan het marketingbureau in IJsselstein. Deze partij is er namelijk niet enkel voor het uitbesteden van de taken, maar ze kunnen je ook nog eens voorzien van het best mogelijke advies voor dat specifieke geval. De marketing IJsselstein zal bekijken op welke gebieden jouw organisatie verbeterd kan worden op het online speelveld.

Zoek jij naar het juiste bureau uit IJsselstein die jou écht kan helpen te komen waar je wilt staan? Klik dan op online marketing bureau om snel een lokale en betaalbaar marketing bureau te vinden uit IJsselstein. We hebben alle services voor jou op een rijtje gezet.

Op zoek naar een marketing bureau uit IJsselstein?

Vind snel een passend online marketing bureau

Klik op ‘Vind snel een passend online marketing bureau’ om een betaalbaar marketing bureau uit IJsselstein te vinden die bij je past.

Voordelen van het zoeken marketing IJsselstein

We kunnen ongelooflijk veel voordelen opnoemen die je zal ondervinden bij het aantrekken van een marketingbureau IJsselstein. De meest voor de hand liggende factor is tijd, als bedrijfsleider heb je het meestal te druk om je op alle onderdelen van het ondernemerschap te richten. Het marketingbureau IJsselstein is bereid om al deze online taken van je uit handen te nemen, zelf hoef je niet meer te letten op jouw online marketing. Ook is het zo dat het inzetten van een marketing bureau IJsselstein kan zorgen voor een behoorlijke omzet. Hoe dit mogelijk is? Zoekmachine adverteren is bijvoorbeeld minder arbeidsintensief dan andere marketingkanalen, en het levert ook nog eens veel duurzamere resultaten op. Als ondernemer wil je natuurlijk ook dat je organisatie er zo professioneel en betrouwbaar mogelijk uitziet. Door de ervaring van het bureau weten zij exact wat je doelgroep wil zien en meemaken op je website. Door hier slim op in te spelen maken ze je andere marketingmiddelen efficiënter. Wacht dus niet langer en schakel direct een online marketing bureau IJsselstein in.

Hoger in google in IJsselstein?

Zoekmachine optimalisatie IJsselstein

Zorg ervoor dat jouw SEO in IJsselstein in orde is middel zoekmachine optimalisatie. Klik op ‘zoekmachine optimalisatie IJsselstein‘ om een SEO specialist te vinden die bij je past.

Internet marketing bureau IJsselstein vinden – tips om op te letten

Een goede verstandhouding is altijd wenselijk, ook als het aankomt op samenwerken met een marketingbureau. Omdat er veel vraag is naar marketing IJsselstein zijn er ook veel aanbieders. Marketing is een uitgebreid proces, je kan dus niet al meteen aankloppen bij het eerste online marketing bureau IJsselstein. Daarnaast is het handig om te checken wat hun zo bijzonder maakt in vergelijking met de andere marketingbedrijven in de regio. Ieder marketingbureau heeft natuurlijk weer een andere werkwijze.

De marketing agencies uit IJsselstein die samenwerken met marketingkaart beschikken over de volgende werkzaamheden:

  • SEA IJsselstein
  • SEO IJsselstein
  • Content marketing IJsselstein
  • Social Media Bureau IJsselstein
  • E-mailmarketing IJsselstein
  • Marketing communicatiebureau IJsselstein

Persoonlijke tips nodig voor jouw situatie?

Customer Succes manager Jolanda Vogels Jolanda Vogels
Customer Succes manager bij marketingkaart.nl
Marketing94%
Content90%
Communicatie97%

Ik help je graag

3 offertes voor de beste marketing agency IJsselstein

Wil je direct het meest geschikte marketing agency uit IJsselstein vinden? Ben dan zo specifiek mogelijk bij je offerte aanvraag! Is het kantoor niet in staat om de taken op zich te nemen dan weet je dit al snel genoeg, dit voorkomt dat je later allerlei issues krijgt met je planning. Na het ontvangen van de offertes is het zaak om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je bijvoorbeeld direct resultaat behalen middels zoekmachine adverteren in IJsselstein, dan heb je echte toppers nodig! Klik op zoekmachine adverteren om direct 3 offertes van ijzersterke marketing bureau uit IJsselstein op te vragen. Dit is 100% vrijblijvend, dus vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit!

Zoekmachine advertenties opzetten in IJsselstein?

Direct zoekmachine adverteren IJsselstein

Klik op ‘Direct zoekmachine adverteren IJsselstein‘ om SEA IJsselstein specialisten te vergelijken.

Marketing IJsselstein is altijd een goede investering

Jij wilt uiteraard ook een marketing bureaus IJsselstein vinden voor jouw marketing opdrachten. Wij hopen dat je met onze handvatten snel uitkomt bij een marketingbureau dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Door middel van marketing IJsselstein kan je jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen, je wilt immers wel dat jouw onderneming zo goed mogelijk terechtkomt bij je doelgroep. Maak nu nog gebruik van de mogelijkheid die wij bieden voor het aanvragen van 3 vrijblijvende offertes, zo weet je vrijwel meteen wat je kwijt zal zijn voor de marketing IJsselstein.

Haal jij al resultaat uit jouw online inspanningen maar denk je dat dit sterker kan? Klik dan op conversie optimalisatie meer uit je website verkeer uit bijvoorbeeld IJsselstein te halen. Vergelijk gemakkelijk en vrijblijvend onze professionele en betaalbare marketing bureau's uit IJsselstein, gespecialiseerd in conversie optimalisatie (CRO IJsselstein).

Meer resultaat uit je bestaande inspanning halen in IJsselstein?

Conversie optimalisatie IJsselstein

Klik op ‘Conversie optimalisatie IJsselstein‘ om de kosten voor een CRO IJsselstein specialist te vergelijken.

Veelgestelde vragen over marketing

IJsselstein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de marketing bureau jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je campagnes wilt starten op zoek te gaan naar een marketing bureau. Er zit vaak tijd in opstart en strategie, dus plan dit even goed vooruit!

Overstappen naar een nieuw marketing bureau in IJsselstein is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande marketing bureau. Probeer met je vorige marketing bureau af te spreken of zij de inhoud van voorgaand werk willen overdragen. Denk aan opgezette campagnes (beide onsuccesvolle en succesvolle) – hier kan jouw nieuwe partner learnings uit halen om sneller resultaten te boeken.

marketingkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle marketing bureau's in IJsselstein. Wij zien welke marketing bureau's beschikbaar zijn in IJsselstein en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie marketing bureau's waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketing bureau's uit IJsselstein die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Recensies marketing IJsselstein

Positieve ervaring

26 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Martine de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

27 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jessica Willems

Eindelijk een goede site gevonden

24 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Patrick de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia van Doorn

Fijn!

21 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Suzanne van Dijk

Snelle offerte

20 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan van Dijk

Duidelijke website

20 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Paulus Molenaar

Ideale match

20 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Björn van der Meer

Google is je grootste vriend

22 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin van de Wal

snelle service

22 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Adriaan van den Broek

Goede werking van de website

19 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marianne Jonker

Perfecte tip

20 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul de Haan

Voortreffelijke match

20 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christiaan Driessen

Positieve ervaring

15 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Thomas Martens

Dé tip

13 juli 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Martens

zeer rap geholpen

17 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Renate Post

Ideale match

16 juli 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Koster

Fijn!

9 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Angela Visser

Via forum hier terechtgekomen

11 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Saskia van der Meulen

Dit werkt fijn

14 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natascha Jacobs

Lang leve google

8 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo Bos

Via forum hier terechtgekomen

5 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Albert Willems

Forum bood hulp

8 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Matthijs Kuipers

Super service

3 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hendrika van der Meulen

Erg tevreden

9 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Marketingkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabrina van Doorn

Duidelijke website

3 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond van de Ven

niet verwacht zo betaalbaar

8 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Koster

Zeer verrast

6 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marije van de Brink

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Edwin van Loon

Snelle match via marketingkaart.nl

3 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maurice de Vries

niet verwacht zo betaalbaar

2 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Mulder

Positieve ervaring

30 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Esther Hoekstra

betaalbaar en professioneel

26 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Evers

Prettige service

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Irene Maas

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

25 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Diana de Jonge

Vlugge offerte

20 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Janneke van de Pol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond de Groot

De perfecte match

17 juni 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marc Jansen

Marketingkaart is top!

22 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Rob de Haan

Eindelijk een fijne site

20 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob Post

Prettige service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Marketingkaart!

- Raymond Gerritsen

betaalbaar en professioneel

19 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan van de Ven

Vlugge offerte

12 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Smit

erg betaalbaar

13 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Verhoeven

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin Schouten

Forum bood hulp

10 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Cindy de Bruin

Google is je grootste vriend

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Koning

Ideale tip

9 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tom van der Horst

Google is je grootste vriend

11 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

6 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marijke Molenaar

Super service

11 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nathalie de Jonge

Gevonden via forum

9 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- David van Leeuwen

Ideale tip

4 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicole Boer

Goed contact

7 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petra Prins

Ideale match

8 juni 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Margaretha Willemsen

Goed contact

5 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maria Koster

Google is je grootste vriend

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Bos

Perfecte tip

4 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Matthijs van de Pol

Super service

1 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Judith Koster

Marketingkaart is top!

30 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Linda van de Velden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra Hofman

vlot en makkelijk

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Miranda Bos

aangename service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Vanessa Kuijpers

Prettige service

27 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Barbara de Bruin

Goede werking van de website

30 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia Mulder

Lang leve google

26 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan Mulder

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

23 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Jan Prins

Vlugge offerte

26 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simone Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

27 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Charlotte Prins

snel geholpen

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacob Verhoeven

Ideale match

20 mei 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tom Prins

Werkt lekker!

18 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Claudia Kramer

Perfecte website

18 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Elisabeth van Wijk

Vlugge offerte

18 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Anouk Post

betaalbaar en professioneel

16 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Bos

Google is je grootste vriend

17 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hendrikus Smeets

Lang leve google

16 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica van de Velden

Lang leve google

13 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Jonker

Perfecte website

11 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christiaan Driessen

Goed contact

16 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jeffrey van der Meer

Vlugge offerte

10 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne Hoekstra

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

12 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Mark van der Heijden

Geen linkedin nodig

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben van de Pol

erg betaalbaar

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs van de Velde

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Danny Koning

Goede werking van de website

9 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tom Vink

snelle service

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Linda van Veen

vlot en makkelijk

8 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Matthijs van Veen

Eindelijk een fijne site

5 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maria de Leeuw

Fijne service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Angela van Wijk

Goede werking van de website

5 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sander Bos

Duidelijke website

29 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tom Groen

Snelle offerte

1 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Koster

Erg tevreden

27 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Leonie Meijer

Fijn!

1 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Renate van Wijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

28 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Sander Jonker

Lang leve google

26 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Koning

Marketingkaart werkt erg fijn

27 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Mirjam van de Velden

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maria Jansen

Super service

24 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ellen Kramer

Super service

26 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Richard de Groot

Gevonden via forum

22 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eveline Smit

Perfecte website

20 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sebastiaan van der Meer

Prettige service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Michel Vink

Ideale website

17 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacoba Janssen

Perfecte website

18 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barry Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

17 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry van de Velden

Werkt goed dit

14 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Steven Visser

Ideale match

15 april 2020

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anouk Boer

Ideale website

18 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Iris Huisman

Dit werkt fijn

11 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barbara de Leeuw

De perfecte match

16 april 2020

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ingrid de Ruiter

Fijne service

10 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Ilona Molenaar

Lang leve google

10 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Willemsen

zeer rap geholpen

9 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Susanne Jonker

Ideale website

14 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Astrid Vink

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michel Mol

Fijne service

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Ivo Gerritsen

Werkt goed dit

7 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natasja Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Marketingkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana Mol

erg snel

2 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nicole Hofman

Aangenaam verrast

4 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Pieter Huisman

Heel positief

4 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Hendrika Koster

Ideale website

3 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Koen de Haan

Dit werkt fijn

5 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patrick de Jonge

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

5 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Bas Jacobs

Marketingkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Inge Scholten

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen de Koning

Duidelijke website

28 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy Jansen

Marketingkaart is top!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Maria Boer

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruud Bosman

Werkt lekker!

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Caroline van der Heijden

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter Janssen

Werkt goed dit

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maarten de Bruijn

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Manon van Beek

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Saskia Sanders

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Gerrit de Wit

Aangenaam verrast

21 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander Willems

Werkt goed dit

22 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Marketingkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Yvonne Smeets

Fijn!

22 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cornelia Groen

Marketingkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar marketingkaart.nl!

- Sabrina Koster

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Chantal Smits

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Angelique de Jong

Super service

16 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cornelis van der Linden

zeer rap geholpen

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jan de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemarie de Boer

Super service

17 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sebastiaan Hofman

erg snel

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Patricia Willems

Via forum hier terechtgekomen

14 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Michiel van de Veen

Aangenaam verrast

9 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tamara de Ruiter

Via Via maar dan beter

29 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

22 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Marketingkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Inge Hendriks

Via Via maar dan beter

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Peters

Gevonden via forum

6 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Klaas Peeters

De perfecte match

5 februari 2020

Via Marketingkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elisabeth van Dongen

Perfecte website

23 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Koen de Haan

Voortreffelijke match

23 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemarie Jansen

Gevonden via forum

9 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Catharina Dekker

Werkt lekker!

9 januari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Maria de Bruin

De perfecte match

28 december 2019

Via Marketingkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thijs van Dongen

Voortreffelijke match

2 januari 2020

Via Marketingkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cindy Post

Erg tevreden

25 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Marketingkaart!

- Bram Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

15 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Mirjam Martens

Snelle match via marketingkaart.nl

19 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joris Jonker

Vlugge offerte

12 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert Willems

Forum bood hulp

6 december 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Hanneke Huisman

marketingkaart.nl heeft me snel verbonden

1 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petra Peters

Via linkedin niet hetzelfde

3 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde marketingkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marcel Willems

snel geholpen

27 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Franciscus Koster

Gevonden via forum

21 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natascha de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

10 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij marketingkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Vos

niet verwacht zo betaalbaar

2 november 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Natasja van der Heijden

Eindelijk een fijne site

29 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid Vermeulen

Eindelijk een goede site gevonden

24 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah Molenaar

Snelle match via marketingkaart.nl

14 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop marketingkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline van Wijk

Fijn dat Marketingkaart bestaat!

4 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar marketingkaart.nl!

- Miranda de Leeuw

Perfecte website

27 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Caroline van den Broek

Marketingkaart werkt erg fijn

19 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Marketingkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar marketingkaart.nl!

- Stefan van Beek

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

16 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Iris van Veen

Perfecte website

12 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- David de Groot

via marketingkaart.nl snel gekoppeld

5 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Björn van Vliet

Dé tip

29 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Willem van Leeuwen

Dé tip

17 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maartje Jonker

Gevonden via forum

8 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sabrina Peters

snel geholpen

2 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ellen Martens

Voortreffelijke match

31 juli 2019

Via Marketingkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Inge de Jong

Dit werkt fijn

25 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Marketingkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul Dijkstra

Dé tip

11 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Willemsen

Lang leve google

6 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Marketingkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

30 juni 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bas de Groot

Eindelijk een fijne site

27 juni 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke van der Meulen

vlot en makkelijk

17 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via marketingkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Robert Kramer

Via forum hier terechtgekomen

10 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marc van den Broek

Goed contact

31 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via marketingkaart.nl

30 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop marketingkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sander Huisman

Voortreffelijke match

16 mei 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paul Jansen

Super service

11 mei 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Danny Jansen

Duidelijke website

6 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jessica Bosman

Positieve ervaring

27 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Marketingkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nienke Bos

Eindelijk een goede site gevonden

6 april 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacoba de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Marketingkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petra van de Brink

Voortreffelijke match

25 februari 2019

Via Marketingkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Chantal Smit

snelle service

10 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via marketingkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Susanne van Dijk

Fijne service

10 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Marketingkaart!

- Elizabeth Hermans

Uitgelichte marketing bureau's uit IJsselstein

MetDaphne

Nachtegaal 10
3435 AK Nieuwegein
Nederland

06 42287416
https://www.metdaphne.nl/

MFPofferte.nl

Borgstede 1
3431 JV Nieuwegein
Nederland

085 002 0247
http://www.mfpofferte.nl/

BlueBird Media, Het creative internetbureau voor webdesign, social media en SEO

Weverstede 51A
3431 JS Nieuwegein
Nederland

06 10316478
http://www.bluebirdmedia.nl/